Elzenga TweewielersElzenga Tweewielers - uw Fietsenzaak in de regio Veendam

Elzenga Tweewielers is al 30 jaar een begrip in de provincie Groningen. Gevestigd in Muntendam, waar alle soorten fietsen worden verkocht. Men moet dan denken aan de stadsfiets, de elektrische fiets, de kinderfiets, de bmx fiets.

Ook voor een E-step, de Urbmob, kun je bij ons terecht, ideaal voor op vakantie, in de caravan of camper, of even in de stad een boodschapje doen. De E-step is zeer gemakkelijk op te vouwen en dus makkelijk mee te nemen in bv de auto.

De stadsfiets / e-bike hebben we van het merk BURGERS, een merk wat al meer dan 125 jaar in Nederland gevestigd is. FREEBIKE, TRENERGY en BIMAS zijn dé nieuwe A merken als het gaat om elektrische fietsen, allen van Nederlandsche bodem met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. We hebben ruim 25 e-bikes uit voorraad leverbaar en kunnen dus direct mee. Uw huidige fiets inruilen is uiteraard geen probleem.

Voor de jeugd hebben we de bmx fiets, van HARO en RADIO en uiteraard ook de stutstep van CHILLI en de JD bug.

BMX fietsenzaak Groningen

Elzenga Tweewielers is uw liefhebber en BMX specialist! Ook voor BMX fietsen en onderdelen hiervoor kunt u bij ons terecht.

Wij hebben niet alléén een winkel, maar ook een allround werkplaats, waar wij u graag met raad en daad terzijde staan. Uw fiets laten maken in Muntendam, Veendam of de regio? Ons streven is dat alle reparaties binnen één dag klaar zijn! Uiteraard hebben wij altijd een leenfiets voor u beschikbaar, mocht dit nodig zijn.

De Werkplaats

De werkplaats is centraal in de winkel gevestigd, dus niet in een hoekje gepropt en is “open” zodat iedereen een kijkje in de keuken kan nemen. Hier wordt uw stadsfiets, e-bike, bmx of kinderfiets zonder problemen gerepareerd. We streven erna om uw fiets dezelfde dag weer klaar te hebben. Wanneer het nodig mocht zijn, dan staat er een leenfiets / e-bike klaar.

 "Fietsenzaak in Veendam en de regio? - Elzenga tweewielers is uw elektrische fiets dealer in Groningen en daarnaast uw allround fietsenzaak!"

Tot gauw bij Elzenga Tweewielers