Service is van het allergrootste belang


Goed uitgevoerde reparaties, onderhoud en aftersale’s horen daarbij. Of u als klant terugkomt hangt sterk af van de kwaliteit van de service en de reparatie. De kwaliteit van het voorgaande krijgt net zoveel aandacht als de verkoop van de fietsen en layout van de winkel.

Onze werkplaats is uitgevoerd met het juiste gereedschap, ondersteund door de beste onderdelen leveranciers. Ook volgen wij cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en reparatie gebied. Als wij bij een reparatie of een servicebeurt van uw fiets niet exact aan kunnen geven wanneer deze klaar is, staat er een gratis leenfiets tot uw beschikking. Ook bieden wij vooraf de mogelijkheid tot het geven van een prijsindicatie van uw reparatie.

U kunt met iedere fiets voor reparatie en onderhoud bij ons terecht van ieder merk en ook als u de fiets niet bij ons gekocht heeft.

Van een kapot achterlicht tot een slinger in het wiel, van het plakken van een band tot een ingewikkelde versnellingsnaaf en van het verstellen van het stuur tot het oplossen van een krakend crankstel.

U krijgt bij ons garantie op de uitgevoerde reparatie.